Managed hosting door True

Ordina wil Innovity uit Houten overnemen

 

Ordina N.V. maakt bekend dat vandaag een intentieverklaring werd ondertekend met de aandeelhouders van Innovity B.V. te Houten inzake de voorgenomen overname van alle uitstaande aandelen van Innovity.

Innovity richt zich met haar ruim 30 medewerkers op dienstverlening aan financiële instellingen. Meer in het bijzonder richt Innovity zich op het domein effectendienstverlening. Voor dit domein beschikt Innovity over een eigen softwareplatform, Fundation genaamd, dat als basis dient voor oplossingen op onder meer het gebied van beleggingsgiro’s. Innovity heeft een historie van meer dan twaalf jaar en realiseerde in 2003 een omzet van circa EUR 3 miljoen.

Ronald Kasteel, CEO Ordina N.V.: ’Innovity past met haar dienstenportfolio uitstekend bij Ordina en versterkt ons verder op het domein effecten. Samen met de reeds binnen Ordina aanwezige expertise op dit domein, kan een toonaangevende positie worden ingenomen in de markt. Daarenboven liggen er serieuze, goede mogelijkheden om het Fundation-platform te gebruiken bij BPO en ASP initiatieven, zoals de door Ordina voorgenomen overname van de backoffice van Staalbankiers.’

Ronald Verbrugge, algemeen directeur Innovity: ’Wij merken dat er in de markt sprake is van een toenemende interesse in onze oplossingen, zowel bij banken als pensioenfondsen en verzekeraars. Zeker indien oplossingen worden aangeboden in een BPO/ASP-variant, is het voor potentiële klanten van steeds groter belang dat je onderdeel uitmaakt van een grotere partij. Wij menen in Ordina de perfecte partner te hebben gevonden om samen het verschil te gaan maken in de markt’.

Partijen streven ernaar om de voorgenomen transactie medio juli 2004 te effectueren. De cijfers van Innovity zullen in dat geval met ingang van het tweede halfjaar 2004 worden geconsolideerd in de cijfers van Ordina N.V. De koopsom voor Innovity zal volledig in contanten worden voldaan. Een deel van de koopsom is gebaseerd op een earn out regeling die afhankelijk is van de toekomstige resultaten van Innovity.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/298548). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.