Managed hosting door True

Fast Lane verwelkomt CCNP Wireless certificering

 

Fast Lane, Cisco Learning Solutions Partner, verwelkomt de CCNP Wireless certificering: de invulling van de ontbrekende schakel in het Cisco Career Certifications programma.

De nieuwe CCNP Wireless certificering bouwt voort op de in 2008 geïntroduceerde CCNA Wireless certificering en geldt als belangrijke stap richting het hoogst haalbare CCIE Wireless. CCNP Wireless gecertificeerden laten zien te beschikken over vergevorderde kennis en vaardigheden op het gebied van Cisco wireless networking.

Cisco gaf op de Cisco Partner Summit in Boston aan dat het ‘Borderless Network', naast ‘Collaboration' en ‘Virtualisation', een belangrijke rol gaat spelen in de marktontwikkelingen. Met het ‘Borderless Network' wordt het onbegrensde netwerk bedoeld dat op iedere gewenste plaats en via iedere gewenste toepassing beschikbaar is. Draadloze communicatie, via toepassingen als e-mail, telefonie en video, vormt binnen dit netwerk een onmisbare schakel. Het maakt samenwerking mogelijk tussen mensen en bedrijven. Bedraad of draadloos: de gebruiker merkt geen verschil.

Herman Goedman, directeur Fast Lane: "De introductie van Cisco's CCNP Wireless certificering sluit naadloos aan op de laatste ontwikkelingen in de markt. De vraag naar draadloze toepassingen stijgt; gebruikers willen altijd en overal kunnen beschikken over de laatste informatie en dit met anderen kunnen delen. De nieuwe trainingen in het CCNP Wireless curriculum leren deelnemers onder andere hoe VoWLAN services op de juiste wijze in een draadloos netwerk geïmplementeerd worden en hoe beveiliging tegelijkertijd gewaarborgd wordt."

Fast Lane ontwikkelde, in nauwe samenwerking met Cisco, twee van de vier nieuw geïntroduceerde trainingen in het CCNP Wireless curriculum.

Goedman: "Cisco heeft de ontwikkeling van twee van de vier CCNP Wireless trainingen uitbesteed aan Fast Lane. Fast Lane is trots een belangrijke bijdrage te hebben kunnen leveren aan de realisatie van deze ontbrekende schakel in het Cisco Career Certifications programma."

De nieuwe CCNP Wireless trainingen zijn beschikbaar bij Fast Lane vanaf 24 juli 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2984330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.