Managed hosting door True

Dimension Data wint drie Microsoft Awards

 

Dimension Data wint drie Microsoft Worldwide Partner Conference Awards.

ICT-dienstverlener Dimension Data heeft drie Microsoft Worldwide Partner Conference Awards gewonnen. Dimension Data kreeg de hoogste onderscheiding in de categorieën ‘Licensing Solutions (Software Asset Management)', ‘Large Account Reseller Partner of the Year' en ‘Information Worker Solutions (Office Deployment)'. Het bedrijf drong daarnaast in vier andere categorieën door tot de finale. Dimension Data werd geselecteerd uit een internationaal veld van tweeduizend Microsoft-partners voor zijn hoogwaardige oplossingen op basis van Microsoft-technologie.
Dimension Data bereikte verder de finale in de categorieën ‘Licensing Solutions (License Delivery)', ‘Advanced Infrastructure Solutions (Systems Management)', ‘Advanced Infrastructure Solutions (Windows Desktop Deployment)' en ‘Unified Communications Solutions (Voice Partner of the Year)'.
Brett Dawson, CEO van Dimension Data: "Dimension Data heeft in de afgelopen vijf jaar elf wereldwijde Microsoft Partner Awards gewonnen. Dat is een uitzonderlijke prestatie voor de groep en onderstreept ons commitment aan Microsoft-technologieën."
"De onderscheidingen voor licenties en Office-implementaties komen op het juiste moment en zijn onder meer het resultaat van een gezamenlijke inspanning van onze licentieteams in Australië, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk. De timing voor deze onderscheidingen is perfect, aangezien we onze mogelijkheden op het gebied van Large Account Resellers wereldwijd uitbreiden. De komende release van Microsoft Windows 7 zal naar verwachting een stroom van implementaties en systeembeheerprojecten in alle sectoren veroorzaken."Licensing Solutions (Software Asset Management)De award voor Licensing Solutions (Software Asset Management) beloont partners die constant zoeken naar innovatie rond Software Asset Management, en die klanten een uitstekende service bieden. De winnende partner biedt een innovatieve licentieoplossing, levert uitmuntende service en heeft concrete resultaten bij klanten geboekt.
"Dimension Data heeft het softwarebeheer voor zijn klanten makkelijker gemaakt door een combinatie van tools, diensten en advies te bieden", zegt Carlos Lopes, General Manager Small and Midmarket Solutions & Partners Group bij Microsoft Asia Pacific. "Dimension Data maakt optimaal gebruik van zijn kennis van licenties en zijn oplossingsgerichte technische expertise. Daarmee helpt het bedrijf zijn klanten bij hun besluitvorming over inkoop en gebruik van software en het optimaal profijt halen uit hun investeringen."Large Account Reseller Partner of the YearDe award voor Large Account Reseller Partner of the Year is een beloning voor partners die excelleren in innovatie, betrokkenheid en verkoop. Large Account Resellers zijn innovatief als ze creatieve manieren bedenken om de verkopen te stimuleren. Hun betrokkenheid tonen ze door samenwerkingsinitiatieven met Microsoft te ontplooien. Een optimale uitvoering is gerelateerd aan hoge klanttevredenheid en uitstekende resultaten.
"Dimension Data onderscheidt zich door zijn totaalbenadering van licentie-expertise, software life cycle asset management en dienstverlening", zegt Lopes. "Het bedrijf heeft klanten geholpen bij technologievernieuwing binnen hun volledige organisatie en bij het terugdringen van kosten. Dat heeft geleid tot een hoge klanttevredenheid. Dimension Data heeft geëxcelleerd in klantbenadering en oplossingen gecreëerd, waarmee klanten hun bedrijfsproblemen kunnen oplossen."Information Worker Solutions (Office Deployment)De award voor Information Worker Solutions (Office Systems Desktop Deployment) is bestemd voor partners die hoogwaardige oplossingen ontwikkelen voor de inzet van Microsoft Office. De technologie van de winnende partner heeft de productiviteit van medewerkers verhoogd en hun communicatiemogelijkheden verbreed. Lopes: "Dimension Data biedt een suite van services voor het stroomlijnen van installatie en beheer van Windows-desktops en -servers. Deze oplossingen hebben voor significante besparingen gezorgd bij klanten door lagere operationele uitgaven en het elimineren van redundante, niet-geïntegreerde oplossingen."
Begin juni 2009 won Dimension Data twintig awards bij het wereldwijde partnerevenement van Cisco in Boston.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2984045). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.