Managed hosting door True

CDG Europe kiest voor focusresellers

 

CDG Europe heeft kritisch naar de oplossingen van haar leveranciers gekeken, de huidige marktontwikkelingen geanalyseerd en vervolgens besloten om een andere strategie te hanteren waarbij de focus zal gaan liggen op kennispartijen die zich richten op CDG-oplossingen.

"CDG Europe is altijd een zeer flexibele kennisorganisatie geweest en dat zal ook nooit veranderen. Maar wij zien ons genoodzaakt om, mede door de ontwikkelingen bij onze leveranciers, de snelheid van nieuwe technologieën en de recente economische ontwikkelingen, onderscheid aan te brengen in de werkwijze ten opzichte van onze resellers. Wij richten ons de tweede helft van 2009 dan ook primair op resellers die één of meerdere geldige accreditaties vanuit onze leveranciers dragen en willen investeren in de laatste technologische ontwikkelingen. Deze resellers, veelal CDG partners, zijn samen met CDG Europe in staat om als verlengstuk van onze leveranciers actief een markt te ontwikkelen." Aldus Imre Hüsen, Commercieel Directeur CDG Europe.
"De complexiteit van oplossingen van o.a. VMware, Citrix, RES Software en Novell vergen een aanzienlijke investering vanuit de reseller. Het klinkt cru, maar telefonische ondersteuning of het in zijn volledigheid opmaken van offertes en technische en/of commerciële ondersteuning willen wij exclusief houden voor resellers die een duidelijk commitment afgeven aan CDG en haar leveranciers. We gaan uiteraard graag een traject in met een reseller om de juiste certificeringen te realiseren en gezamenlijk markt te ontwikkelen, maar onze focus ligt op kennispartijen waar we al jaren succesvol zaken mee doen."
"Het grote verschil met voorheen is feitelijk dat CDG minder proactief gaat acteren richting overige resellers en we hen vragen om proforma facturen te voldoen. De aandacht richting de focusresellers en CDG Partners kunnen we vervolgens intensiveren om markt te ontwikkelen. Hierbij is een gezamenlijke investering in kennis absoluut noodzakelijk, maar dat mag geen belemmering vormen. Het potentieel van onze oplossingen is waanzinnig groot dus iedere investering in kennis betaalt zichzelf razendsnel terug." Aldus Hüsen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2983964). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.