Managed hosting door True

Samenwerking Centric en NedGraphics

 

Samenwerken

De automatiseerders Centric en NedGraphics gaan voor de markt van Nederlandse gemeenten een niet-exclusieve samenwerking aan, waarbij Centric het administratieve en NedGraphics geometrische domein invult.

Er zijn afspraken gemaakt over de kwaliteit en continuïteit van de integratie tussen beide productensuites. Uitgangspunt van deze samenwerking is, dat gemeenten op basis van hun bestaande investeringen kunnen doorbouwen aan hun automatiseringsambities. Zowel Centric als NedGraphics zijn zeer verheugd over de aanstaande samenwerking.

Karim Henkens, algemeen directeur Centric IT Solutions: "De Nederlandse gemeenten staan aan de vooravond om aansluitend op de basisregistraties Adressen en Gebouwen de andere basisregistraties in te voeren. Centric is als leverancier van programmatuur voor lokale overheden al geruime tijd actief op het gebied van de basisregistraties. We verwachten daarom dat de combinatie NedGraphics en Centric voor de lokale overheden een goede ontwikkeling is en zijn verheugd met deze samenwerking. Door de krachten van beide ondernemingen te bundelen, zijn we in staat geïntegreerde oplossingen en meerwaarde te bieden. Ook voor automatiseringsprocessen buiten de invoering van de basisregistraties."

Richard Goossens, algemeen directeur van NedGraphics: "De ambities in de overheid zijn hoog en de gemeentelijke automatisering is omvangrijk en complex. Door nieuwe wet- en regelgeving komen er jaarlijks nieuwe applicaties bij, die ingrijpen op de bestaande automatisering. In deze dynamische wereld blijken investeringen in deeloplossingen die inspelen op een actualiteit, zonder een goede integratie met de overige automatisering snel een desinvestering. Gemeenten hechten daarom veel waarde aan kwaliteit en vooral continuïteit en zoeken in leveranciers vooral ook een partner en adviseur. Centric en NedGraphics hebben bewezen dit te kunnen bieden. Deze samenwerking moet in het licht van dit streven gezien worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2982282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.