Managed hosting door True

Alternate ontwerpt Shopaholic PC

 

Speciaal voor de release van de nieuwe Touchstone film 'Confessions of a Shopaholic' op Blu-ray en DVD heeft Alternate een Shopaholic PC ontworpen.

Het ontwerp van de pc is gebaseerd op de rode shoppingbag, hét item van de film. Compleet met hengels past de ‘rode shoppingbag PC' helemaal in het thema van de nieuwe Shopaholic-campagne van Walt Disney Studios Home Entertainment en Alternate.
In de komedie Confessions of a Shopaholic, gebaseerd op de New York Times bestseller-serie Shopaholic geeft Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) financieel advies aan de lezers van een financieel tijdschrift in haar succesvolle column "Het meisje met de groene sjaal". Maar als er iemand is die financieel advies nodig heeft, dan is het wel Rebecca zelf. Ze is hopeloos verslaafd aan shoppen en heeft een creditcardschuld van ruim dertien duizend dollar. Als ze ook nog stapelverliefd wordt op haar aantrekkelijke baas Luke Brandon (Hugh Dancy) die afkomstig is uit een rijk geslacht en op eigen kracht carrière wil maken, moet ze actie ondernemen.

Bij aankoop van een Alternate PC systeem krijgt de klant de Blu-ray en DVD van Confessions of a Shopaholic cadeau. Bovendien maakt de klant kans op een arrangement in Disneyland Resort Paris. De speciale Shopaholic PC is niet te koop, maar binnenkort kunnen klanten deze winnen. Kijk voor meer informatie op www.movieminutes.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2981125). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.