Managed hosting door True

Xerox opent Europees Continuous Innovation Centre

 

Xerox heeft onlangs haar Continuous Innovation Centre (CIC) in Villepinte bij Parijs officieel geopend. Het CIC is het gloednieuwe continuous feed demonstratiecentrum, waarmee Xerox laat zien dat ze het belang van deze snelgroeiende markt onderstreept.

Naast de nieuwste continuous feed printtechnologie van Xerox, presenteert het centrum ook de ondersteunende technologie van partners zoals Hunkeler, Kern, Lasermax, Pitney Bowes, GMC, Solimar en CMI. Samen met deze partners realiseerde Xerox verschillende oplossingen bij klanten in heel Europa, zoals applicaties voor facturering, direct mail, boekproductie en handleidingen.

"Digitaal printen in kleur met continuous feed is niet nieuw. Wat nieuw is, is de behoefte van bedrijven om het te gebruiken", aldus Valentin Govaerts, senior vice-president Graphic Arts Industry van Xerox Europe, tijdens de opening. "Xerox is erg betrokken bij het aangaan van partnerships met organisaties om hen te helpen bij het verstevigen van hun concurrentiepositie. Xerox heeft naast de juiste technologie en de juiste workflow nu ook het juiste customer centre om dat te bereiken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2978851). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.