Managed hosting door True

Samenwerking NetSourcing en Leones

 

Leones en NetSourcing hebben een samenwerkingsovereenkomst bekend gemaakt om hun positie in de zorgmarkt te versterken. Hiermee pogen beide partijen hun focus op deze groeimarkt te verstevigen.

Bij NetSourcing zijn ruim 50 mensen werkzaam en bij Leones ruim 40. Door de strategische samenwerking ontstaat er een nieuw bedrijf met zo'n honderd in zorg en overheid gespecialiseerde ICT professionals. De nieuwe organisatie is een complete, financieel solide en krachtige organisatie met een voor 2009 gebudgetteerde omzet van 13 miljoen Euro.

De combinatie wordt aangestuurd vanuit zowel de directie van NetSourcing als Leones. NetSourcing wordt geleid door directeur Yvo Hoeke (39). De nieuwe directie bij Leones wordt gevoerd door Kees Koomen. Koomen is 52 jaar en al 30 jaar actief in de ICT en afkomstig van het automatiseringsbedrijf Nobel BV uit Naarden. Nobel is onder Koomen uitgegroeid van een productgerichte organisatie met 25 medewerkers en een omzet van 4 miljoen euro, naar een gezonde full service ICT-dienstverlener met 230 werknemers - verdeeld over drie divisies - en een omzet van 45 miljoen euro.

Directeur NetSourcing Yvo Hoeke: "De zorgsector vraagt om totaaloplossingen die zich kenmerken door kwaliteit en continuïteit van dienstverlening. Met de overname van de aandelen van Leones, een aansprekende partij in de Care, ontstaat een organisatie die voor klanten een full-service dienstverlener kan zijn. Tevens is verdere specialisatie door de schaalgrootte beter te realiseren. Met deze samenwerking maken wij een belangrijke stap op weg naar verdere groei."

Koomen is meer dan enthousiast over de mogelijkheden die de organisatie te bieden heeft. "Met kennis van de zorgsector bieden wij onze klanten "state of the art" oplossingen. Voldoende schaalgrootte, klantgericht, financieel sterk en ambitieus. Dit in een markt die sterk aan het veranderen is en behoefte heeft aan specialistische leveranciers met veel oplossingen onder één dak."

De komende periode wordt duidelijk hoe de synergie tussen beide bedrijven verder kan worden benut. Een verdere groeistrategie wordt niet uitgesloten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2974112). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.