Managed hosting door True

Samenwerking Agile Software en VMware

 

Agile Software en VMware sluiten een samenwerkingsovereenkomst af op het gebied van virtualisatieoplossingen en softwarelicenties. Deze samenwerking biedt antwoord op de licentievraagstukken die virtualisatie met zich meebrengt. Dit betekent dat klanten inzicht krijgen in de consequenties van virtualisatie, omdat er nu een partij is die proactief meedenkt over de beste licentieoplossing met als focus kostenbesparing, beheer en compliancy.

Omdat een virtuele infrastructuur consequenties heeft voor de licentiehuishouding, is het belangrijk dat hier specifieke kennis en advies op gegeven kan worden. Agile Software, specialist in licentiebeheer en adviseur in het correct toepassen van complexe end-user license agreements, vult deze behoefte in; dit resulteert nu in een partnership tussen VMware en Agile.

Door een alliantie aan te gaan willen beide partijen elkaar ondersteunen in ontwikkeling en groei van hun voorsprong op het gebied van virtualisatie. De meerwaarde van het samenwerkingsverband uit zich met name in software asset management, de vertaalslag die beide partijen nu kunnen maken naar legaal gebruik van software binnen een virtuele IT-omgeving en correcte toepassing van licentieregelgeving.

De samenwerking is per 1 juni 2009 van kracht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2972839). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.