Managed hosting door True

Compatible distributeur Luxeed keyboards

 

Compatible is met ingang van 1 juni 2009 aangewezen als exclusief distributeur van Luxeed Full Colour Led Keyboards voor de Benelux en Duitsland.

Deze zijn niet alleen geschikt voor PC games maar zijn ook inzetbaar in de zakelijke markt. Naast promotionele acties kunnen er ook functie toetsen middels kleurcodering ingesteld worden, zoals in het verleden bij AVID of FinalCut Pro met stickers gedaan werd.

Het Luxeed Full Colour Led keyboard werd ontwikkeld in Zuid-Korea en zal vanaf 1 juli 2009 beschikbaar komen op de Benelux markt. Hiermee is Nederland het eerste land in Europa waar ditlifestyle keyboard beschikbaar is. Op korte termijn zullen Duitsland en Frankrijk volgen. De keyboards zijn verkrijgbaar in mat-zwart of trendy zilver/wit.

Onder iedere toets op dit lifestyle keyboard zitten 3 LEDs die individueel kunnen oplichten in iedere zelf te kiezen kleur, in totaal 430 LEDs. Er kan bijv. een regenboog-effect worden afgespeeld, maar ook het oplichten bij toetsaanraking. Natuurlijk is ook de helderheid instelbaar. Het keyboard kan via een USB 1.1 of 2.0 worden aangesloten op Windows XP, Windows Vista, Mac and Linux compatible machines.  De Luxeed Full Colour Led Keyboards zijn verkrijgbaar vanaf € 109,95 incl BTW

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2971909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.