Managed hosting door True

Dimension Data wint twintig Cisco Awards

 

Dimension Data heeft twintig Cisco Partner Summit Global en Theatre Awards gewonnen, waaronder de wereldwijde prijs voor Technology Excellence Partner of the Year, European Markets Partner of the Year en Asia Pacific Partner of the Year (Datacraft Asia).

Cisco reikte deze prijzen uit op de jaarlijkse conferentie voor zijn kanaalpartners in Boston, Verenigde Staten. Dimension Data Nederland won de Cisco Foundation Partner of the Year Award. Dimension Data Nederland ontving deze prijs onder andere voor de toegevoegde waarde die het bedrijf biedt voor Cisco-Installed Base Lifecycle Management (IBLM).
Met de Global Awards beloont Cisco voorbeeldige kanaalpartners wier gedrag Cisco graag zou zien bij al zijn partners. Tot de nominatiecategorieën behoren: innovatieve bedrijfsvoering, applicatiesuccessen, unieke programma's, probleemoplossingen en verkoopaanpak. Een gezelschap van Cisco Worldwide Channel- en Theatre-managers selecteerde alle winnaars.
"Ik heb de eer en het privilege om bekend te maken dat Dimension Data prijzen heeft gewonnen op de wereldwijde Cisco Partner Summit", zegt Keith Goodwin, Senior Vice-President Worldwide Channels van Cisco. "De drie wereldwijde awards vormen een erkenning voor de prestaties van Dimension Data als Cisco-kanaalpartner in 2008."
Brett Dawson, CEO van Dimension Data: "We zijn bijzonder verheugd dat we over de gehele wereld twintig awards in de wacht hebben gesleept. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen die de zakelijke prestaties van onze klanten verhogen. De prijzen onderstrepen de deskundigheid van onze diensten en oplossingen voor de implementatie en het beheer van Cisco-technologieën."
In Europees verband won Dimension Data de Foundation Partner of the Year Geography Award in Nederland en in Groot-Brittannië, en de Unified Partner of the Year Award in België. Daarnaast benoemde Cisco het bedrijf tot Industry Solutions Partner of the Year in Duitsland en tot SMB/Commercial Partner of the Year in Tsjechië. In Groot-Brittannië sleepte Dimension Data de Foundation Partner of the Year Theatre Award in de wacht.
De Americas-divisie van Dimension Data ontving de Services Partner of the Year Award in de VS en de Technology Excellence Partner of the Year Award in de VS en in Canada. Daarnaast benoemde Cisco de Americas-divisie tot Cisco Capital Partner of the Year in de oostelijke regio's van de VS en in Canada, en tot Technology Excellence Partner of the Year, Unified Communications, in Mexico en in Brazilië.
In Azië en in de Pacific won Dimension Data Australië de Top Datacenter Growth Award. Express Data won de Top Distributor Award en Dimension Data Learning Solutions ontving de Cisco Excellence in Innovation Award. Training Partners Ltd., dochteronderneming van Datacraft Asia, won de Learning Partner of the Year Award.
Dimension Data Middle East & Africa won de Enterprise Partner of the Year Award en Solution Innovation Partner of the Year Award, beide in Afrika.
Cisco reikt de Cisco Partner Summit-awards uit op drie niveaus: regionaal, Theatre en wereldwijd. De wereldwijde Cisco Partner Summit Awards onderstrepen de uitstekende partnerprestaties in een specifieke technologiemarkt verspreid over verschillende regio's. De Cisco Partner Summit Awards voor Theatre en regionaal zijn een beloning voor de partnerprestaties in een specifieke regio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2971783). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.