Managed hosting door True

ScanSource Europe lanceert elektronische catalogus

 

ScanSource Europe heeft een elektronische catalogus gelanceerd die het voor resellers nog makkelijker maakt om de Auto ID-, EPoS-, draadloze en mobiliteitsproducten die ze nodig hebben te vinden. De ScanSource Europe eCatalogue is gebaseerd op de recentste editie van de uitgebreide gedrukte catalogus van de value-added distributeur en is een moderne tool die eenvoudig kan worden doorgenomen en doorzocht.

De eCatalogue is een Flash-boek waarvan de pagina's virtueel omslaan. Hij is voorzien van een uitgebreide sectie met nieuwe producten die zijn gelanceerd na de publicatie van de gedrukte catalogus, plus de best verkopende producten van de meest vooraanstaande leveranciers van de distributeur.

Resellers kunnen de catalogus doornemen via de sectietabbladen of ze kunnen rechtstreeks naar de gewenste pagina gaan via de inhoudstafel. De eCatalogue bevat ook een uitstekend zoekinstrument, zodat het voor gebruikers kinderspel is om de gewenste informatie te vinden via trefwoorden, namen van leveranciers of onderdeelnummers. Wanneer ze hun product hebben gevonden, kunnen ze erop inzoomen om de onderdeelnummers af te lezen.

"De ScanSource Europe eCatalogue is een fantastisch nieuw instrument voor onze resellers en een perfecte aanvulling op ‘The Catalogue', onze jaarlijkse gedrukte referentiegids voor het kanaal", zei Vincent Decoster, Merchandising Director, ScanSource Europe. "Het is in feite de catalogus plus de ‘What's New'-sectie in één enkel elektronisch document. Steeds meer resellers zijn op zoek naar handige online tools om makkelijker te kunnen werken. De eCatalogue is volledig interactief. Er kunnen zelfs bookmarks of aantekeningen worden aangebracht op de pagina's die de gebruiker interessant vindt."

Naast het toevoegen van aantekeningen, bookmarks en markeringen, kunnen gebruikers ook heel gemakkelijk specifieke pagina's afdrukken. Bij de producten staan ook links naar PDF-bestanden met gegevensbladen, microsites van ScanSource-leveranciers of het online bestelsysteem van de distributeur.

De nieuwe eCatalogue is niet alleen een handige tool maar kadert ook perfect in het milieubeleid dat ScanSource voert. "Onze ‘What's New' was vroeger een tweede gedrukte catalogus", aldus Xavier Cartiaux, Managing Director van ScanSource Europe. "Het feit dat we deze catalogus nu niet meer moeten laten drukken en versturen stelt ons in staat om efficiënter te werken en om te besparen op de middelen die nodig zijn om de recentste productinformatie bij onze resellerpartners te krijgen. Op deze manier helpen we niet alleen onze klanten maar ook het milieu."


Resellers kunnen de catalogus online doornemen op www.scansource.eu/ecatalogue en kunnen hem tevens downloaden naar hun computer. De eCatalogue zal in de loop van het jaar regelmatig worden bijgewerkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2968316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.