Managed hosting door True

ZyXEL start klantensupport in België en Luxemburg

 

ZyXEL opent voor haar Belgische en Luxemburgse klanten een support centrum waar zowel in het Vlaams als in het Frans ondersteuning gegeven kan worden.

De support afdeling is zowel per e-mail support@zyxel.be als telefonisch - 0900 88 115 (B) of 900 45 014 (LUX) - bereikbaar. Voor resellers heeft ZyXEL aparte nummers geopend. Resellers kunnen deze vinden op www.zypartner.be.  

Naast ondersteuning voor gebruikers en resellers heeft ZyXEL ook RMA afhandeling opgezet. Resellers kunnen een RMA aanmelden via rma@zyxel.be. Het gehele proces wordt dan begeleid in België, zodat het proces sneller en eenvoudiger kan verlopen.

Eerder dit jaar is Tech Data als distributeur is aangesteld naast Copaco, DeltaLink en valadis. Het opzetten van ondersteuning de volgende stap die aantoont dat ZyXEL de Belgische markt serieus neemt. Met deze stappen brengt ZyXEL de service en ondersteuning in België op gelijk niveau met die in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2961698). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.