Managed hosting door True

Cisco: hoogste tijd om netwerk te vernieuwen

 

Netwerkleverancier Cisco zegt dat de vervangingsmarkt voor netwerken in Europa goed is voor 20 miljard dollar.

Om resellers te helpen om hun klanten te overtuigen om naar nieuwe merken te upgraden, heeft Cisco eind 2008 het IBLM lifecycle management-programma voor resellers in Europa opgezet. Hierbij treden resellers als adviseur op, waarbij ze klanten helpen de infrastructuur te vernieuwen. Thierry Drilhon, vice president van Cisco's World Wide Channels: "Met IBLM willen we onze partners helpen de oude infrastructuur te vervangen voor nieuwe. Klanten zullen de vernieuwing van hun oude infrastructuur niet lang uitstellen, ook niet in het huidige economische klimaat. Netwerken zijn een business enabler en moeten de laatste security technologie hebben en leiden tot meer efficiëntie en innovatie van bedrijven." Cisco's IBLM wordt toegejuicht door een aantal partners, zoals Dimension Data.

Eric Segers, directeur van distributeur Ingram Micro, zegt dat er een vraag blijft naar oplossingen voor nieuwe infrastructuren, zoals van Cisco. "Investeringen in infrastructuur kan je niet te lang uitstellen, dat kan je niet lang laten verouderen. We werken goed samen met Cisco, dat een duidelijke lange termijn visie heeft."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2960620). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.