Managed hosting door True

CRN op Cisco Partner Conference 2009

 

CRN Nederland is aanwezig op de Cisco Partner Conference 2009. De netwerkleverancier zal zijn partners onder meer informeren over nieuwe samenwerkingssoftware en oplossingen voor unified communications (UC).

Volgens Richard McLeod, Cisco's senior director of collaboration solutions for worldwide channels,  kunnen partners de komende tijd meer dan 34 miljard dollar verdienen in de markt voor samenwerkingsoplossingen en unified communications. Cisco komt daarvoor met nieuwe producten en programma's voor de video-, conferencing- en spraakportfolio's. Zo mag de TelePresence videoconferencing oplossing ook door Advanced Unified Communications partners worden verkocht, zoals de single-screen TelePresence 500, 1000 en 1300 modellen. Zo'n 25 partners in Europa worden hierbij betrokken en later moet dat verder groeien. Eerst komt er een pilot-programma, later in 2010 een formeel programma.

Verder worden de WebEx oplossingen beschikbaar via de Advanced en Express Unified Communications partners, die ook WebEx Software-as-a-Service kunnen verkopen.

Nieuw is de social networking site Cisco Collaboration Partner Community. Gebruikers krijgen toegang tot Cisco experts en vakgenoten. Ze vinden antwoorden op 'hot topics' en ze kunnen er terecht voor 'best practices'. Binnenkort komt er een soortgelijke site voor eindgebruikers.

Nieuw zijn de ecovriendelijke IP Phone 6900 series die verkrijgbaar zijn in zwart en wit. Er zijn drie modellen. De tweelijns 6921, de vierlijns 6941 en de twaalflijns 6961. De toestellen zijn gericht op kleine bedrijven. Nieuw is de Unified Videoconferencing 7.0, geschikt voor high-definition (hd) multiparty videoconferencing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2960141). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.