Managed hosting door True

Avaya lanceert incentives voor Nortel partners

 

Avaya lanceert een nieuw programma om Nortel resellers te winnen voor het Avaya Business Partner-programma. Nortel-partners die zich aansluiten, profiteren van programma's en incentives waarmee ze de innovatieve Unified Communications- en contactcenteroplossingen van Avaya wereldwijd snel kunnen leveren aan kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Avaya nodigt Nortel-channel partners uit om optimaal in te spelen op communicatiebehoeften van klanten door deel te nemen aan het Avaya Business Partner-programma. De Nortel-partners profiteren van training-, sales-, marketing- en serviceondersteuning om zo snel succesvol te zijn in de markt. Daarnaast krijgen ze bonusincentives voor iedere nieuwe Avaya-klant en -bestelling.

Avaya introduceerde onlangs Avaya Aura, een doorbraak op het gebied van Unified Communications-architecturen. Deze oplossing vereenvoudigt complexe communicatienetwerken en biedt klanten een snelle Return On Investment (ROI). Daarnaast implementeert Avaya een zogenaamde High-Touch Channel-Centric- strategie waarmee het bedrijf zijn indirecte verkoop wil stimuleren. Wereldwijd groeit de vraag naar nieuwe Avaya-oplossingen. Dit in combinatie met de strategie waarin het kanaal centraal staat, zorgt ervoor dat het bedrijf vol inzet op groei.

"Het is een grote kans voor Nortel-channelpartners om de Avaya-productlijn, inclusief het Avaya Aura-platform, toe te voegen aan hun portfolio", zegt Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Nederland. "We maken met een van de meest innovatieve communicatieplatformen de weg vrij naar nieuwe Unified Communications- en contactcentermarkten. Resellers kunnen vanuit het Avaya Business Partner-programma snel een relatie met Avaya opbouwen. Zo genereren ze business bij klanten die hun infrastructuur willen overzetten naar het meest geavanceerde architectuurmodel dat nu op de markt is."

In EMEA hebben zich in de afgelopen maanden meer dan negentig voormalige Nortel- en Siemens-channelpartners aangesloten bij het Avaya Business Partner-programma. Dit programma omvat momenteel wereldwijd meer dan 16.000 bedrijven. Meer informatie over het Avaya Business Partner-programma is te vinden op http://www.avaya.com/gcm/master-usa/en-us/partnerecosystem/index.htm

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2958452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.