Managed hosting door True

Replify is Microsoft Virtualization Solution Partner

 

Replify, het bedrijf dat als eerste een volledige softwarematige oplossing voor application acceleration ontwikkelde, heeft recent de erkenning gekregen als een Microsoft virtualization solutions partner. Microsoft's uitgebreid partner ecosystem van onafhankelijke software, hardware and storage vendors leveren robuste, complete oplossingen voor de gevirtualiseerde infrastructure.

Dit meldt Hendo Weernink, directeur van distributeur Exlcusive Networks dat Replify distribueert. Replify's Reptor Accelerator suite is een software-only solution voor WAN optimization en application versnelling. Het product werkt naadloos met de Microsoft Hyper-V - en andere populaire gevirtualiseerde server platformen. Het is ideaal om Microsoft applicaties te versnellen die gebruikmaken van een WAN vebinding zoals Sharepoint, CIFS and HTTPS applicaties. Voor bedrijven die migreren naar een gevirtualiseerd applicatie model , Replify is de ideale oplossing om de databelasting op een WAN te reduceren - en om de gebruikerservaring te verbeteren van gecentraliseerde business critical applicaties. Dataverkeer over het WAN wordt aanmerkelijk gereduceerd waardoor mobiele werknemers aanmerkelijk zullen profiteren van veel snellere downloads en sterk verbeterde gebruikerservaring.
De Reptor software kan snel (minute) en zonder risico in een network geinstalleerd worden. Er behoeven geen netwerkinstellingen veranderd te worden of de server uitgezet waardoor de deployment, het management en het uitrollen van de Raptor software eenvoudiger is dan andere WAN optimalizatie oplossingen waarbij een appliance nodig is aan weerskanten van de WAN.


Er is dus geen hardware nodig. Multiple Reptor installaties kunnen dynamisch beheerd worden in een gedistribueerd datacenter gebruikmakende van de Microsoft System Center Virtual Machine Manager. De Reptor is een ideale fit voor Microsoft partners die SharePoint-based oplossingen implementeren of andere oplossingen die te lijden hebben van de vertragingen (latencies) van het netwerk. Versie 3.2.2 van Replify's Reptor is beschikbaar voor onmiddellijk gebruik door deze te downloaden van www.replify.com. Replify wordt in Nederland gedistribueerd door Exclusive networks bv (0492-593090).
Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de Benelux manager van Replify, Johan Straten op johan.straten@replify.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.