Managed hosting door True

Planon levert facilitaire software aan Rabobank

 

Rabobank

Rabobank Nederland besteedt de levering van facilitaire software uit aan de Nijmeegse leverancier Planon. Het gaat om een webdienst voor de automatisering van onder andere bestellingen, storingen en sleutel- en contractbeheer die via het SaaS-model (Software as a Service) wordt aangeboden. De applicatie en de bijbehorende ict-infrastructuur draaien buiten de Rabobank. De software wordt op korte termijn bij vijftig bankfilialen in gebruik genomen.

Vanaf maart 2009 gebruiken de eerste negen bankvestigingen de software op proef. Eindgebruikers kunnen de voortgang en afhandeling van de ingevoerde meldingen zonder tussenkomst van de servicedesk volgen. Dat moet zorgen voor efficiëntere facilitaire dienstverlening.

Binnen de bank worden steeds vaker ict-diensten uitbesteed. Eerder deed Rabobank Vastgoed het ict-beheer de deur uit. Planon stelt dat er in economisch zware tijden steeds meer vraag is naar software als webdienst om kosten te besparen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956540). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.