Managed hosting door True

Nieuwe Citrix online trainingen en certificaten

 

Citrix Systems,speler op het gebied van application delivery infrastructure, maakt het voor klanten mogelijk om online trainingen te volgen. Daarnaast vernieuwt het bedrijf zijn virtualisatiecertificeringen CCEE en CCIA.

Citrix biedt klanten nieuwe online training en virtuele praktijkomgeving

Citrix introduceert een reeks online cursussen met bijbehorende ‘virtual labs' voor IT'ers die Citrix-certificaten willen behalen. De nieuwe self-paced online (SPO)-trainingen zijn bedoeld voor cursisten die zelf geen Citrix Authorized Learning Center (CALC) kunnen bezoeken of virtueel geleide cursus kunnen vinden die in de agenda past. Via een SPO-training zijn zij toch in staat om op afstand te leren en een uitgebreide training te krijgen, inclusief persoonlijke ervaring met Citrix producten.

De SPO-trainingen waren al langer beschikbaar voor partners en nu voor het eerst ook voor klanten, Als onderdeel van de cursus krijgt men dertig dagen toegang tot een virtuele Citrix lab-omgeving. Cursisten kunnen extra tijd inkopen voor Citrix Practice Labs zodat meer ervaring opgedaan kan worden met een Citrix-omgeving zonder zelf de benodigde infrastructuur te moeten aanschaffen en installeren.

Vouchers voor Citrix SPO trainingen en Practice Labs zijn verkrijgbaar via Citrix of Citrix Authorized Learning Centers (CALCs). Voor meer informatie, kijk op http://www.citrixeducation.com.

Citrix Education introduceert geavanceerde certificaten voor virtualisatie

Citrix introduceert nieuwe certificaten voor systeembeheerders en ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de nieuwste virtualisatieoplossingen. De certificaten die een update hebben gekregen zijn de Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) for virtualization en de Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for virtualization.

CCEE laat doorgewinterde IT'ers hun operationele planningsvaardigheden toetsen en verder ontwikkelen met hun kennis van integratie en tactisch ontwerp. Met CCIA kunnen IT'ers hun dagelijks benodigde vaardigheden bijschaven en bij CCIA for virtualization worden een aantal vaardigheden getest die van belang zijn bij het ontwerpen van een strategische aanpak voor virtualisatie.

Het CCEE-virtualisatiecertificaat verschijnt eind september. CCEE- deelnemers kunnen alvast beginnen met de overige reeds beschikbare en verplichte administrator-level examens. Het nieuwe CCIA-certificaat verschijnt in het vierde kwartaal van 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2956461). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.