Managed hosting door True

Dupaco tekent distributieovereenkomst met SEP

 

Dupaco neemt in haar assortiment de data-availability software van SEP op. Met de software van SEP geschikt voor zowel Linux, Novell als Windows gaat Dupaco een backup en recovery oplossing bieden voor een brede doelgroep, het Linux deel is reeds beschikbaar als open-source waardoor SEP uitstekend past in de focus die Dupaco heeft.

Dupaco neemt in haar assortiment de data-availability software van SEP op. Met de software van SEP geschikt voor zowel Linux, Novell als Windows gaat Dupaco een backup en recovery oplossing bieden voor een brede doelgroep, het Linux deel is reeds beschikbaar als open-source waardoor SEP uitstekend past in de focus die Dupaco heeft. Ondersteuning van Novell, Red Hat en Zarafa maakt dat SEP uitstekend past in het huidig portfolio en als complementair product zal worden aangeboden. Kortom Dupaco kan hierdoor een complete oplossing bieden van operating system, group ware en de backup.

Dupaco neemt de data-availability software van SEP op in haar assortiment. Met de software van SEP, welke geschikt is voor Linux, Novell en Windows, kan Dupaco hiermee een backup en recovery oplossing aanbieden voor een brede doelgroep, het Linux deel is reeds beschikbaar als open-source product, waardoor SEP naadloos aansluit op de focus die Dupaco heeft.

Het maken van backups vanaf multi platformen is aan de orde van de dag, en het werken met meerdere backup oplossingen is tijdrovend en kosten verhogend. Door het inzetten van SEP als de primaire oplossing, haalt men één backup methode die meerdere platformen aan kan in huis, welke vanuit één management applicatie kan worden beheerd. Hiermee bespaart men tijd en worden tevens de beheer kosten gereduceerd.

"Voor ons, als eerste Nederlandse SEP gecertificeerde partner, is het geweldig om met Locale SEP distributeur Dupaco samen te werken. De samenwerking met Dupaco bestaat al een lange tijd voor de levering van andere software, zoals Novell licenties en wij hebben zeker baat bij de aanschaf van SEP via Dupaco," aldus Jan van der Meij, CEO van Interexperts en SEP Certified Partner

Op 24 juni organiseert Dupaco in samenwerking met SEP een introductie seminar waar men informatie krijgt over het maken van backups in gevirtualiseerde omgevingen, een real time demo van disaster recovery met SEP, backup van de Open Enterprise Server (OES) en Postgress backup met SEP. Dupaco nodigt hierbij graag partijen uit die geïnteresseerd zijn in een eenduidige backupoplossing op de golfbaan van Edda Huzid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2955679). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.