Managed hosting door True

Logica is beste CRM-dienstverlener 2009

 

Van de Nederlandse dienstverleners die adviseren bij de implementatie van oplossingen voor customer relationship management (crm), wordt Logica het hoogst gewaardeerd. Dat blijkt uit onderzoek dat Computable door TNS Nipo liet uitvoeren onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals. Het bedrijf scoort een gemiddeld rapportcijfer van 7,3 en laat daarmee Microsoft en Deloitte Consulting vlak achter zich.

Logica wordt vooral gewaardeerd voor zijn kennisniveau (7,5), de kwaliteit van dienstverlening (7,4) en zijn betrouwbaarheid (7,3). Microsoft scoort op het onderdeel kennis met een gemiddeld cijfer 7,8 overigens hoger dan de anderen, maar laat vooral qua prijs een steek vallen met een rapportcijfer 6,4. De prijs van nummer drie op de lijst, Deloitte Consulting,  wordt met een 4,8 echter het minst gewaardeerd. Deze dienstverlener scoort wel weer het hoogst op het nakomen van de tijdsplanning (7,4).

In totaal werden de crm-dienstverleners gewaardeerd met een gemiddeld cijfer 6,5.

Onderzoek
Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

Computable vroeg de respondenten naar hun ervaringen met dienstverleners. Zij konden per topic rapportcijfers geven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied, zoals crm. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden. Alleen dienstverleners die een significant aantal waarderingen ontvingen, werden opgenomen in de uiteindelijke lijst met rapportcijfers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2952606). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.