Managed hosting door True

Cisco ondersteunt partners met verkoopconcept

 

Cisco ondersteunt zijn partners met een nieuw verkoopconcept.

Cisco opent zijn eerste Cisco Counter in Nederland. Het gaat hier om een nieuw concept waarbij partners aan klanten specifieke Cisco-oplossingen voor het MKB kunnen demonstreren.  "Zien is geloven", zegt Fred Gerritse, Directeur MKB Cisco Nederland. "Dat is de basis van dit concept. Wat we doen is de vaak complexe Cisco-functionaliteit inzichtelijk maken. Stap voor stap laten we het MKB zo zien hoe we kunnen helpen de uitdagingen in hun dagelijkse business het hoofd te bieden. Deze 'Shop in Shop' is zowel lead-generator als middel om resellers te assisteren bij hun dagelijkse werkzaamheden."

Via de Cisco Counter toont Cisco de fysieke producten en technologie, en
kunnen MKB-bedrijven via flatscreens, demo's en video's op locatie ervaren
wat Cisco kan betekenen op het gebied van geïntegreerde communicatie of
'unified communications', beveiliging en mobiliteit.  De eerste Cisco Counter is vandaag geopend bij Loohuis, Cisco-partner in Enschede. Binnenkort wordt een tweede geopend in Athene. Cisco is van plan tientallen Cisco Counters uit te rollen door heel Europa.

Henry Loohuis, Directeur Loohuis: "Wij zijn al twintig jaar actief met communicatie- en beveiligingsvraagstukken voor het MKB. De Cisco Counter
ondersteunt ons het MKB op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de praktische voordelen van innovatieve techniek en te laten zien welke rol ICT kan spelen in hun bedrijf. De Counter speelt zo een waardevolle rol in ons adviestraject." Via de website van Loohuis is eenvoudig een afspraak te maken voor een demonstratie in de Cisco Counter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2951724). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.