Managed hosting door True

Azlan helpt Cisco resellers rond services

 

Tech Data's value-added distributeur van Enterprise netwerken en mid-range systemen, helpt resellers om ervoor te zorgen dat zij contractvernieuwingen voor de Cisco service krijgen, door hen te attenderen op de huidige kansen.

Deze service, welke zonder enige kosten wordt voorzien door Azlan voor alle geregistreerde Cisco partners, voorziet resellers van een maandelijkse notificatie van alle contracten die de laatste 30 dagen zijn afgelopen en alle contracten die de komende 30 dagen zullen aflopen. Resellers worden aangemoedigd contact op te nemen met deze klanten, welke nog geen nieuw service contract hebben, of nog een overeenkomst hebben welke binnenkort afloopt.

David Harvey, manager van Cisco Business Europe voor Azlan, zegt dat deze herinneringsservice toegevoegde waarde is voor resellers, vooral in het huidige economische klimaat. "Servicecontract vernieuwingen zijn een grote kans voor Cisco resellers, ook al zijn deze soms moeilijk te realiseren omdat de meeste resellers geen systematisch systeem hebben voor het controleren van klanten op het aflopen van de contracten of een vernieuwing. Ons systeem kan dit werk uit handen nemen van de resellers, om ervoor te zorgen dat zij nooit meer een kans mislopen, wat ook erg belangrijk kan zijn."

Harvey zegt dat, zover hij weet, Azlan de enige Cisco distributie partner in Europa is die deze herinneringsservice voor contractvernieuwingen aanbied aan resellers. Azlan heeft afgelopen 6 maanden close samengewerkt met Cisco om de nauwe integratie tussen henzelf en het vendoren systeem te ontwikkelen die deze service mogelijk maakt. Dit is een voorbeeld van de gewaagde investeringen die Azlan maakt om praktische oplossingen en meer waarde aan zijn reseller partners te leveren.

Voor meer informatie kijkt u op www.azlan.nl  / www.azlantraining.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2950894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.