Managed hosting door True

Dimension Data meldt forse winstgroei

 

Dimension Data is tevreden over de eerste helft van zijn boekjaar 2009. De omzet (gebaseerd op vaste wisselkoersen) groeide met 8,1 procent naar 1,95 miljard dollar. De operationele marge steeg naar 4,6 procent. De operationele winst kwam 37,4 procent hoger uit, op 88,8 miljoen dollar. Dimension Data sloot de eerste helft van het boekjaar 2009 af met een kasbalans van 345,5 miljoen dollar.

Russell Bolan, CEO van Dimension Data Europa zegt zeer tevreden te zijn over de resultaten in zijn regio. "Met name Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Luxemburg droegen in belangrijke mate bij aan een verbeterde winstgevendheid." De Europese tak van Dimension Data realiseerde een omzetgroei van 9,4 procent. De operationele winst groeide van 8,1 miljoen dollar naar 13,7 miljoen dollar.

Brett Dawson, CEO van Dimension Data: "Dimension Data Groep presteert uitstekend, zeker in het licht van de uitdagende omstandigheden in sommige van onze markten. Vooral in ons servicessegment kenden we omzet- en winstgroei. De totale servicesomzet nam toe met 21,1 procent, waarbij we een sterke groei van 25,2 procent zagen in Managed Services."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2949923). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.