Managed hosting door True

Toshiba vestigt hoop op ETC voor MKB

 

Toshiba Information Systems Benelux heeft ETC aangesteld als Logistic Fulfillment Partner (LFP) voor de distributie van zijn zakelijke notebooks aan resellers in Nederland. De overeenkomst is op 1 mei ingegaan.

Toshiba verwacht nieuwe resellers en klanten te vinden dankzij de samenwerking met ETC. "ETC biedt ons een geweldige kans om ons bereik in het MKB te vergroten", zegt Ronald Ravel, sales manager Nederland, Toshiba Information Systems Benelux. "We zien de samenwerking echt als een manier om new business binnen te brengen en niet als vervanging van de afzet via onze bestaande partners. We focussen ons in deze partnership dan ook helemaal op onze zakelijke notebooklijnen Satellite Pro, Tecra en Portégé."

Ook ETC heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Toshiba. Wim Uiterdijk, business manager Hardware Brands van de ICT-distributeur, zegt: "Er is ruimte voor de high-end notebooks van Toshiba in de MKB-markt. Toshiba levert niet alleen professionele notebooks, maar biedt met alle opties daaromheen ook een complete oplossing voor de werkplek. Dat is erg interessant voor onze grotere resellers die zich op de zakelijke markt richten. We verwachten daarom een flinke omzetverhoging met de Toshiba-producten te behalen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2948840). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.