Managed hosting door True

Hands Group; nieuwe speler in de applicatiemarkt

 

Nieuwe automatiseringsgroep richt zich op verticale oplossingen.

Vanuit Magic Hands, een Magic Consulting & Solutions partner, en K&S, aanbieder van branchespecifieke administratieve automatiseringsoplossingen, is de Hands Group opgericht. Deze organisatie gaat vanuit de branchegerichte oorsprong door middel van snelle groei een totaalpakket van segmentgerichte kennis en automatiseringsoplossingen in de Nederlandse markt zetten. In de lijn van het bouwen van een organisatie met gespecialiseerde maar herkenbaar samenwerkende onderdelen, zal K&S verder gaan onder de naam Royal Hands. Tevens is Connecting Hands opgericht, een werkmaatschappij die kosteneffectieve telefonie oplossingen in de markt zet.
‘We hebben een sterke groei-ambitie voor de Hands Group’, aldus Titus Kramer oprichter en aandeelhouder van de Hands Group. ‘Om een sterke positie in de markt in te kunnen nemen met segmentgerichte oplossingen dienen we op korte termijn verder te groeien. Deze groei zoeken we enerzijds in de uitbreiding van het technologie-aanbod en anderzijds in nieuwe verticale markten. We zijn inmiddels in een ver gevorderd stadium om de organisatie uit te breiden met een aanbieder van netwerkmanagement diensten en een aanbieder van documentmanagement oplossingen. Binnenkort zullen andere branchespecifieke softwarehuizen aan de Hands Group worden toegevoegd. Tegelijkertijd wordt ook hard gewerkt aan autonome groei door oprichting van nieuwe werkmaatschappijen.’
‘Er zijn veel kleine softwarehuizen actief die een enorme kennis hebben van een specifiek marktsegment. Vaak hebben deze kleine ondernemingen weinig bestaansrecht. Deze kennis willen wij bundelen, zodat wij klanten vanuit branchekennis kunnen ondersteunen en tevens een solide basis bieden op het gebied van continuïteit. De Hands Group is absoluut opgericht vanuit de behoefte in de markt aan branchekennis. Op technologiegebied krijgen ondernemingen een gevarieerd aanbod, wat echter meestal ontbreekt is de aansluiting aan de wensen en behoeften van de branche’, aldus Kramer.

De drie ondernemingen van waaruit de Hands Group start, leggen een gedegen basis voor de ambitie van de groep. Magic Hands is de organisatie die in de afgelopen tien jaar een sterke marktpositie heeft opgebouwd op het gebied van kennis en consultancy in software- en systeemontwikkeling projecten. Royal Hands, opgericht in 1998, heeft met haar specifieke administratieve softwaretoepassingen een sterke positie opgebouwd bij onder meer verzekeringsmaatschappijen, schade-expertise bureaus, advocatenkantoren en kinderdagverblijven. Connecting Hands is aanbieder van oplossingen voor vaste en mobiele telefonie. Gezamenlijk met toonaangevende aanbieders op het gebied van mobiele telefonie (Orange Telecom) en internet telefonie (IPT) biedt Connecting Hands telefonie-oplossingen waarbij zowel Cost Saving als Cost Control centraal staan.
Hands Group is aanbieder van verticale automatiseringsoplossingen en -kennis. Vanuit de werkmaatschappijen van de Hands Group worden branchespecifieke oplossingen ontwikkeld en aangeboden, altijd ondersteund door een gedegen kennis van verticale markten. De oplossingen die vanuit de Hands Group geboden worden, kenmerken zich door een pragmatische, klantgerichte aanpak en streven naar efficiency voordelen vanuit een passend investeringsniveau.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/294874). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.