Managed hosting door True

Europese enterprisemarkt speerpunt voor 3Com

 

3Com lanceert een nieuw channelpartnerprogramma dat gericht is op zijn nieuwe H3C-productportfolio van netwerkoplossingen voor de grootzakelijke markt. Volgens directeur Benelux Bart Ankoné zullen binnen enkele weken een of twee grote Nederlandse system integrators geautoriseerd worden als H3C Enterprise Partner.

In Azië doet H3C, volledig eigendom van 3Com, al zaken met een aantal zeer grote bedrijven en instellingen als universiteiten. In Europa kijken potentiële klanten de kat nog uit de boom. "Het is een typisch kip-ei-verhaal", zegt Ankoné. "Klanten wachten totdat we een partnerschap aangaan met grote system integrators en de system integrators wachten op klanten."

Traditionele 3Com-resellers hoeven volgens Ankoné niet bang te zijn dat de focus op H3C nadelig is voor hen. "We werken al zeker een half jaar toe naar deze dag. Ons verkoopteam is de afgelopen maanden uitgebreid met account managers die zich volledig op de enterprisemarkt richten. Anders dan in de mkb-markt werken we in de enterprisemarkt met een direct touch-model. Het zal in de toekomst heus wel eens gebeuren dat een reseller doorstroomt van 3Com-producten naar H3C maar omdat we praten over producten voor bedrijven met twee-, drieduizend poorten zal dat niet aan de orde van de dag zijn." 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2947835). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.