Managed hosting door True

Ricoh werkt samen met Objectif Lune

 

Handen schudden

Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions, gaat samenwerken met Objectif Lune, leverancier van oplossingen voor variabele data printing en workflow optimalisatie. PlanetPress Suite en PrintShop Mail van Objectif Lune worden toegevoegd aan het Ricoh production printing-portfolio.

Door de samenwerking krijgen klanten eenvoudig toegang tot applicaties die het mogelijk maken om eenvoudig transactionele documenten te creëren en die te voorzien van gepersonaliseerde promotionele informatie.

 "Net als wij legt Ricoh de nadruk op het verhogen van de efficiëntie van documentenproductie, en we zijn er trots op dat onze producten de hard- en softwareoplossingen van Ricoh compleet maken", zegt Colin Casey, director of business development EMEA bij Objectif Lune.

Simon Tapley, manager production printing solutions bij Ricoh Europe: "Het partnernetwerk van Ricoh maakt het voor klanten mogelijk om gebruik te maken van flexibele productie printing systemen, die aansluiten bij hun behoeften. Dit houdt tevens in dat klanten die zich bezig houden met print, ontwerp of het archiveren en distribueren van hun eigen workflow productie, één aanspreekpunt hebben."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2946084). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.