Managed hosting door True

Ingram Micro en Samsung laten resellers sparen

 

Ingram Micro Nederland is samen met Samsung het interactieve Samsung Shopinion spaarprogramma gestart. Klanten sparen via dit progamma bij elke Samsung-aankoop via Ingram Micro voor cadeaus en kunnen ook direct hun mening geven over alles wat met Samsung en Ingram Micro te maken heeft.

Shopinion is een samentrekking van de woorden shop en opinion. Er komt een speciale site waarop resellers zowel kunnen winkelen als hun mening geven. Op deze site zullen ook nieuwsberichten van Samsung worden geplaatst

"Via het Shopinion spaarprogramma kunnen onze klanten direct aangeven wat ze bijvoorbeeld van een promotie of het spaarprogramma vinden. De feedback levert ons een schat aan informatie op, die wij gebruiken om in de toekomst beter aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen", aldus Simon de Roode, general business unit manager bij Ingram Micro.

"Voor Samsung is het belang tweeërlei", zegt Jos Beernink, IT director Samsung Electronics Benelux. "Enerzijds verwachten we hiermee natuurlijk additionele business en klanten aan te trekken, anderzijds stellen wij de feedback van onze klanten enorm op prijs. Zowel lokaal als internationaal is ‘the voice of customers' van onschatbare waarde en vormt het fundament van onze toekomststrategie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2943202). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.