Managed hosting door True

Kees Verton directeur HP IPG Nederland

 

Kees Verton (49) is per 1 mei de nieuwe directeur van de HP Imaging & Printing Group (IPG) en daarmee lid van het centrale management team van HP Nederland.

Naast de nieuwe verantwoordelijkheden behoudt Verton zijn functie als manager Enterprise Printing Sales & Services bij IPG Nederland. Verton volgt Robert Meulenbrug op die na een internationale loopbaan van dertig jaar, waarvan de laatste zeven als directeur van IPG Nederland, nu afscheid neemt van HP.

Verton begon na zijn studie Medische Natuurkunde en een korte carrière in de wetenschap in 1990 bij een grote Nederlandse retailer van consumentenelektronica. In 1995 stapte hij over naar Compaq, waar hij in 2001 werd benoemd tot business manager voor PC's & Workstations. Na de aankoop van Compaq door HP in 2002 werd Verton lid van het management team van de HP Personal Systems Group (PSG). Verton maakte in 2008 de overstap naar de Imaging & Printing Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2941520). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.