Managed hosting door True

Azlan lanceert fase 2 van Go!Voice

 

Azlan, Tech Data's value-added distributeur van Enterprise netwerken en mid-range systemen, heeft fase 2 van het innovatieve go!voice programma gelanceerd, wat Cisco partners moet gaan helpen met het ontwikkelen van additionele skills en accredatie voor Cisco Voice Technologies.

Azlan, Tech Data's value-added distributeur van Enterprise netwerken en mid-range systemen, heeft fase 2 van het innovatieve go!voice programma gelanceerd, wat Cisco partners moet gaan helpen met het ontwikkelen van additionele skills en accredatie voor Cisco Voice Technologies.

De tweede fase van het schema voorziet resellers van speciale ‘on-boarding' workshops welk hen, op een snelle manier, enkele Cisco technologieën en producten leren kennen, zoals de UC500 Switch (Unified Communication 500 Switch) en Cisco Call Manager Express (CME). Van belang is dat de workshop ook het resellers mogelijk maakt het meeste uit het Cisco Challenge and Reward Channel Program te halen.

Met het voltooien van de workshop kunnen resellers een start maken met het gebruik van een serie verkoopstimulerende tools die hen zal gaan helpen met het creëren van de mogelijkheid tot het verkopen van Cisco Advanced Technologies for Voice. Azlan voorziet deze resellers van pre-sales en aftersales ondersteuning en
- alleen voor een select aantal resellers - sales shadowing voor initiële kansen. Een Azlan expert, gespecialiseerd in Cisco Voice Technology, voorziet advies en begeleiding voor sales en technici van resellers op specifieke klantenwensen, zowel pre- en postinstallatie.

Resellers zullen toegang krijgen tot geaccrediteerde trainingen en assistentie bij het nemen van de stappen door de verschillende niveaus die zij zullen doorlopen om van Cisco Select Status naar Advanced Technology Partner te groeien. Ook persoonlijke account management en prioritaire toegang tot een groot aantal Cisco Voice Solutions behoren tot de voordelen van dit programma.

David Harvey, Director of Cisco Business Europe voor Azlan, zegt dat de nieuwe fase van het programma vele resellers zal helpen om toegang te krijgen tot een snelgroeiend gedeelte van de markt. "Voice maakt een onverbiddelijke beweging over het IP Netwerk en vele klanten zullen naar hun Cisco Partner stappen voor een oplossing. De UC500, CME en andere Voice producten, heeft Cisco een zeer aantrekkelijke reeks van oplossingen welke de wensen en behoeften van het MKB segment en Enterprise segment zullen bevredigen. Voice zal een zeer belangrijke en significante kans zijn voor Cisco Partners voor de komende twee jaar. Azlan zal hen helpen met het ontwikkelen van de skills van deze resellers, evenals mogelijkheden creëren en bekijken, maar ook het zorgen voor vertrouwd raken met de producten.

Bovendien heeft Azlan een significant bedrag in de aankoop van evaluatievoorraad van de oplossingen van Cisco Voice geïnvesteerd, die aan resellers ter beschikking gesteld zal worden, die potentiële klanten de kans willen bieden om de systemen te testen en te evalueren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2939822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.