Managed hosting door True

Weer nieuwe distributeur voor Wacom

 

Wacom Europe, aanbieder van pen tablets en oplossingen op het gebied van pengebaseerde input, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Five 4 U als ’value added distributor’.

Wacom krijgt met de nieuwe overeenkomst, die per 1 november ingaat, een betere toegang tot de grafische markt, tot industrieel ontwerpers, architecten en professionals op het gebied van audio/video. Maar ook tot verticale markten zoals de medische branche en onderwijs. De nieuwe samenwerking heeft betrekking op de grafische tabletsystemen van Intuos en de Cintiq Interactive Pen Display voor de professionele gebruiker. Maar ook op de nieuwe Graphire3-productlijn voor de semi-professional, die met name is gericht op digitale beeldbewerking. Five 4 U is een belangrijke distributeur van Apple, Adobe, HP, Best Color en Enfocus in Nederland. De samenwerking is complementair aan de distributieovereenkomst met Ingram Micro van afgelopen september, om de pen tablet-oplossing te vermarkten in de Nederlandse consumenten- en IT-retailmarkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2939). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.