Managed hosting door True

Novell eert Atos Origin

 

Novell heeft Atos Origin uitgeroepen tot Best EMEA Partner 2008 voor Identity & Security Management.

Novell heeft Atos Origin uitgeroepen tot Best EMEA Partner 2008 voor Identity & Security Management. De internationale IT-dienstverlener heeft deze belangrijke prijs gewonnen vanwege de constante kwaliteit die zij in de regio levert. Hieraan geeft Atos Origin invulling door Novell proactief te ondersteunen bij de werving van klanten en door de effectieve implementatie van technologie voor Identity Management en beveiligingsbeheer bij klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Atos Origin en Novell breidden hun internationale strategische partnership in 2008 uit met Identity Management en beveiligingsbeheer. Steeds meer organisaties worden geconfronteerd met strenge regelgeving op het gebied van gebruikersbeheer, het verlenen van autorisaties en het beperken van veiligheidsrisico's. Door de samenwerking is het mogelijk de ervaring van Atos Origin met het integreren van nieuwe oplossingen tussen bestaande IT-omgevingen te combineren met de ambities van Novell om interactie in haar producten in te bouwen. Dit betekent dat bestaande infrastructuren behouden blijven, terwijl bedrijfspecifieke beveiligingsmaatregelen voor klanten worden geïmplementeerd.

Identity & Security Management
Identity & Security Management is één van de belangrijkste strategische services van de Atos Origin Groep. De dienstverlening is gebaseerd op een evenwichtig aanbod van verschillende diensten: van consulting tot systeemintegratie en operationeel beheer. Hiermee is de IT-dienstverlener in staat op pragmatische en efficiënte wijze te anticiperen op beveiligingsvraagstukken van klanten. Novell is verantwoordelijk voor het leveren van technologie voor Identity Management en toegangsbeheer. Deze innovatieve oplossingen worden algemeen beschouwd als de beste in de markt. Zo heeft Gartner Novell in het Leader's Quadrant geplaatst in drie belangrijke ‘magic quadrants': User Provisioning, Enterprise Single Sign-On en Web Access Management.

Succesvolle samenwerking
"Novell wordt bij de ontwikkeling van haar producten voortdurend gedreven door innovatie en thought leadership voor haar klanten. Atos Origin biedt oplossingen die deze technologieën vervolmaken, zodat ze tegemoetkomen aan specifieke behoeften van bedrijven wereldwijd", aldus René Baas, Senior Vice President Global Managed Operations van Atos Origin. "Atos Origin en Novell hebben verschillende succesvolle projecten geïmplementeerd. Wij zijn er dan ook trots op dat Atos Origin door Novell is uitgeroepen tot Best EMEA Partner voor Identity & Security Management. Een belangrijke onderscheiding die de uitstekende relatie en sterke betrokkenheid van beide partijen bij een succesvolle samenwerking ook op lange termijn onderstreept."

"Mede door het brede draagvlak van de samenwerking binnen zowel Atos Origin als Novell, is een goede vertrouwensrelatie ontstaan die er toe geleid heeft dat we in diverse klantsituaties openhartig en effectief hebben kunnen samenwerken. En dat stelt ons in staat de hoogst mogelijke waarde voor de klant te realiseren. Daarnaast is een strategisch dialoog rondom Identity & Security Management op gang gekomen tussen onze organisaties en - veel belangrijker nog - met onze klanten en relaties. De feedback hiervan vindt zijn weg naar het strategisch aanbod van Atos Origin en de productontwikkeling van Novell," benadrukt Casper Teijema, Business Unit Director, Identity & Security Management van Novell Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2933928). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.