Managed hosting door True

Mbtion focust volledig op Microsoft Dynamics

 

Mbtion, specialist op het gebied van Business Solutions, heeft een strategische keuze gemaakt voor de Dynamics-oplossingen van Microsoft.

Microsoft Dynamics is beschikbaar in de vorm van vele verschillende oplossingen die geleverd worden door partners met branchespecialisaties. Mbtion heeft zich gespecialiseerd in de amusement- en recreatiesector.

Mbtion houdt zich bezig met het adviseren en implementeren van Business Solutions op het gebied van CRM, ERP en Finance. Het bedrijf bestaat nu twee jaar en heeft in die tijd al vele klanten op weg geholpen. Mbtion speelt in op de specifieke behoeften en wensen van de klant en vertaalt deze naar praktische, werkbare, softwareoplossingen waarmee bedrijven en hun medewerkers productief en klantgericht kunnen werken. Vanaf nu zal Mbtion zich volledig focussen op de Microsoft Dynamics oplossingen om de klant te ondersteunen in het verbeteren van haar bedrijfsprocessen en performance.

Alle consultancy- en supportactiviteiten gerelateerd aan de software van Exact zijn door Mbtion overgedragen aan Quercis Information Consultants. Quercis wordt met deze overname één van de grotere Exact-partners in Nederland.

Theo Glaudemans, directeur van Mbtion, is ervan overtuigd dat de ingeslagen weg de organisatie en haar klanten veel succes zal brengen: "Hiermee maken wij ons aanbod specifieker en kunnen we ons volledig focussen op hoe we met de Dynamics oplossingen CRM & NAV de behoefte van onze klanten kunnen invullen. Zo kijken we onder andere samen met onze klanten naar manieren om relatiebeheer beter en fijnmaziger in te zetten om zo de marketing van een bedrijf te optimaliseren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2933879). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.