Managed hosting door True

Alcatel-Lucent heeft nieuwe channelbaas

 

Alcatel-Lucent benoemt Erik Wiechers tot director enterprise & business partners Nederland. Paul Spaargaren is nieuwe director marketing & operations enterprise Noord-Europa.

Alcatel-Lucent verwelkomt Erik Wiechers (44) als Director Enterprise & Business Partners Nederland. Wiechers volgt hiermee Paul Spaargaren (42) op, die zijn carrière bij Alcatel-Lucent voortzet als Director Marketing & Operations Enterprise Noord-Europa. Als Director Enterprise & Business Partners Nederland is Wiechers verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en voor de uitvoering van de Enterprise-strategie in Nederland. Spaargaren is in zijn nieuwe functie als Director Marketing & Operations Enterprise Noord-Europa verantwoordelijk voor Marketing en Operations in de Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten.

Wiechers was eerder werkzaam bij BT Global Services, waar hij als General Manager en bestuurslid verantwoordelijk was voor de Wholesale-divisie. Daaraan voorafgaande bekleedde hij diverse senior-managementfuncties bij onder andere General Electric (GE) en was hij Sales Director Northern Europe bij MCI Worldcom. Vóór Wiechers de overstap naar Alcatel-Lucent maakte, was hij CEO bij TrustAlert.

Spaargaren heeft binnen Alcatel-Lucent al diverse rollen vervuld, waaronder die van Director Channel Sales voor Benelux en als laatste Sales Director Enterprise Nederland. In deze laatste rol wordt Spaargaren nu opgevolgd door Wiechers.

Wiechers: "Wat mij bewogen heeft de overstap te maken, is de R&D-kracht van Alcatel-Lucent, het zeer innovatieve karakter van de onderneming en het aanbod aan de zakelijke markt voor data, voice en security. Voor mij is het dé uitdaging het marktleiderschap voor voice-oplossing nog verder uit te breiden en het huidige marktleiderschap voor dataoplossingen in de carrier-wereld ook in de zakelijke markt te realiseren."

Spaargaren: "In de afgelopen jaren hebben we in de Benelux een significante groei bereikt, onder andere door het verbreden van het partnerlandschap. Het is een mooie, nieuwe uitdaging om nu de Marketing & Operations-functie op mij te nemen. Scandinavië en de Baltische Staten zijn enorme groeimarkten voor Alcatel-Lucent op het gebied van applicaties, datanetwerken en security. Hierbij vormen Marketing aan de voorkant en Operations aan de achterkant van de organisatie een belangrijke basis voor de salesteams om verder te kunnen groeien."

"We zijn zeer blij met de komst van Erik Wiechers. Erik brengt uitgebreide ervaring in het corporate segment mee en kan daarmee het team leiden om de steeds meer diverser behoeften van onze klanten in te vullen", vertelt Gerry de Graaf, Vice-President Enterprise Noord-Europa bij Alcatel-Lucent. "Paul heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei van de Benelux in de afgelopen jaren. Hij kent het Alcatel-Lucent-bedrijf en de producten door en door. Ik ben daarom verheugd dat Paul deze nieuwe uitdaging om zijn werkterrein te vergroten, heeft geaccepteerd en de andere regio's mee laat profiteren van zijn kennis en kunde."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2930331). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.