Managed hosting door True

Beheerspecialist SPS zoekt nieuwe partners

 

SPS, specialist in beheer en continuïteit van ICT-omgevingen, is op zoek naar nieuwe partners. Het bedrijf richt zich hierbij op ondernemingen die remote ICT-beheerdiensten verlenen.

SPS signaleert een groeiende behoefte aan goede tooling. Er zijn in Nederland ongeveer tweeduizend bedrijven actief die de overstap willen maken van een faciliterende dienstverlening naar managed services.

Frits Timmermans, operationeel directeur bij SPS: "Er is een sterke ontwikkeling gaande binnen de IT-beheermarkt. Het is niet meer van deze tijd om alleen nog maar te faciliteren in de vorm van ruimte, koeling en dataverkeer. Klanten willen te allen tijde voorkomen dat er procesverstoringen optreden. Om de SLA's waar te kunnen maken, is goede tooling heel belangrijk. Wij zijn actief op zoek naar nieuwe partners die hun werkwijze willen verbeteren en hun dienstverlening naar een hoger plan willen brengen tegen lagere kosten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2928042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.