Managed hosting door True

Teufel stort zich op Nederlandse en Belgische markt

 

Teufel, een vooraanstaand online leverancier op het gebied van Audio en HiFi, voegt Nederland en België aan zijn distributiemarkt toe. Tevens introduceert Teufel de nieuwe Home Cinema producten voor dit jaar.

Het Duitse bedrijf Teufel is al sinds 1979 actief als producent van hoogwaardige audioapparatuur en is aan een behoorlijke opmars binnen Europa bezig. Vorig jaar is het bedrijf begonnen in het Verenigd Koninkrijk en ondanks de economisch barre tijden, durft Teufel het aan om nu nieuwe markten zoals Nederland te veroveren.

De opmars is mede te danken aan het online distributiemodel dat het bedrijf toepast op zijn gehele productlijn. Teufel biedt de producten exclusief aan op het internet (via www.teufel.eu). Door het overslaan van de traditionele verkoopkanalen, is Teufel in staat hoogwaardige producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Naast gunstige prijzen biedt dit business model de consument bovendien service uit eerste hand. Na aankoop van een Teufel product heeft de consument bovendien maar liefst 8 weken bedenktijd om te beslissen of het product volledig naar wens is, indien dit niet het geval is kan het product gewoon retour naar Duitsland. Tot slot biedt Teufel een garantie van maar liefst 12 jaar op luidsprekers.

De vandaag geïntroduceerde Home Cinema lijn onderscheidt zich in design en produceert een rijk en diep geluid. Een van de recente toevoegingen is de Theater 3 Hybrid, een aantrekkelijk geprijsd 5.2 hybride systeem met twee actieve subwoofers. Op het eerste gezicht lijkt het een conventioneel surround sound product, maar bij nadere inspectie biedt de Theater 3 Hybrid veel meer. Ook introduceert Teufel de Impaq 400, het eerste complete surround sound thuisbioscoop systeem van Teufel. De Impaq 400 bestaat uit een DVD-speler, een subwoofer en twee luidsprekers. Het systeem biedt een oplossing voor film- en muziekliefhebbers die zich liever niet wagen aan het installeren van een veelfout aan componenten en luidsprekerboxen.

De THX luidspreker systemen van Teufel hebben de afgelopen jaren ook een hoge standaard laten zien in de home cinema lijn. Het bedrijf introduceert vandaag de Teufel System 6 THX Select in Nederland en België. Ook deze Home Cinema set voldoet aan de strenge eisen voor een THX certificering. Ingenieurs van THX kwamen na de certificering zelfs tot de conclusie dat de twee luidsprekers (M 620 FCR) de best gemeten waarden ooit scoren. Teufel bewijst hiermee wederom een belangrijke speler te zijn in home cinema geluidsystemen.

Teufel biedt tevens een grote reeks multimedia producten aan. Een goede geluidsset voor je PC is onmisbaar in dit multimedia tijdperk. De Teufel Concept C200 voorziet op unieke en eenvoudige wijze in deze behoefte. Deze multimediaset biedt een kraakhelder 2.1 geluid met 200 watt subwoofer en 200 mm bass luidsprekers. Daarnaast is de set uitgerust met een geïntegreerde USB geluidskaart, waardoor je niet afhankelijk bent van een wellicht verouderde geluidskaart op je PC of notebook.

Ook introduceert Teufel de actieve stereo set Motiv 2, die referentiekwaliteit multimedia geluid biedt. Tot slot stelt Teufel het Decoderstation 5 voor, hiermee transformeert u een 5.1 PC speakerset in een compleet home entertainment audio systeem. De decoder beschikt over vier digitale (optisch en coaxiaal) en vier analoge audio ingangen, waardoor tot maar liefst acht externe apparaten aangesloten kunnen worden.

Voor meer informatie over de nieuwe producten van Teufel kunt u terecht op www.teufel.eu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2926674). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.