Managed hosting door True

Progress Software vindt FUSE-partner

 

Progress Software heeft zijn eerste partnerovereenkomst gesloten voor open source Enterprise Service Bus-oplossing (ESB) FUSE. De eer viel te beurt aan dienstverlener Flusso, al jaren partner van Progress. Flusso gaat consultancydiensten leveren ten behoeve van FUSE.

"Dankzij dit partnerschap kunnen klanten vol vertrouwen aan de slag met een open source-ESB binnen hun SOA-omgeving", zegt Paul Broekhoven, sales manager FUSE EMEA bij Progress Software. "Veel organisaties zijn huiverig voor open source doordat de juiste ondersteuning vaak niet gegarandeerd is. Door met partners te werken, kunnen we klantrisico's sterk verminderen en is hoogwaardige open source-technologie probleemloos inzetbaar in bedrijfskritische omgevingen."

Siemen Klaver, directeur van Flusso: "Wij zijn thuis in Progress ABL en Open Edge, maar ook in integratieoplossingen op basis van Java en open source. Nu Progress door de overname van IONA in 2008 ook FUSE levert, kunnen we een geweldige slag maken door de kenniskoppeling van beide werelden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2926185). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.