Managed hosting door True

Velez manager solutions bij Avanade

 

Gustavo Velez is in dienst getreden bij Avanade Nederland als manager solutions. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en architectuur van software waarbij hij gebruikmaakt van Microsoft Portal Servers-technologie, zoals onder meer SharePoint.

Voordat Velez in dienst trad bij Avanade was hij ruim vier jaar werkzaam als senior software developer bij Winvision en Xeed. Hier hield hij zich bezig met het ontwikkelen, programmeren en implementeren van software met Microsoft Portal Servers en Microsoft DotNet tools. Tijdens deze periode heeft hij onder meer een intranet SharePoint-project begeleid en afgerond voor het Radboud Academisch ziekenhuis in Nijmegen. Microsoft heeft Velez onlangs genomineerd als een van hun Most Value Professionals.
 
"Als SharePoint-specialist was de volgende stap in mijn loopbaan heel duidelijk. Ik wilde dicht bij het vuur zitten", aldus Gustavo Velez. "Avanade is de keuze bij uitstek als je met Microsoft-technologie wilt werken. Ook de internationale sfeer en mogelijkheden hebben meegespeeld in mijn beslissing om bij deze organisatie te gaan werken. De internationale samenwerking bij projecten spreekt mij erg aan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2922010). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.