Managed hosting door True

Noordelijke vestiging voor Newcom

 

BI specialist Newcom Information Systems heeft met ingang van 1 april een vestiging geopend in Friesland. Vanuit de vestiging in Leeuwarden worden alle belangen behartigd in de regio Noord-Nederland, waar Newcom een toenemend aantal relaties heeft.

"Wij willen onze Noord-Nederlandse relaties graag in hun eigen werkomgeving ondersteunen", zegt Freek Kamst, directeur van Newcom.

De opening van de vestiging in Leeuwarden hangt samen met het aantrekken van een aantal nieuwe consultants die in het noorden van het land wonen. Kamst heeft er vertrouwen in dat Newcom's nieuwe vestiging een succes wordt. "Niet alle opdrachtgevers en consultants zijn in de gelegenheid om naar de Randstad te reizen, dus er liggen in dit gebied veel mogelijkheden", vindt Kamst.

Newcom is van oudsher specialist in business intelligence en datawarehousing, maar sinds vorig jaar is daar ook performance management en business proces management aan toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2921528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.