Managed hosting door True

Copaco Nederland distribueert Dell

 

De kogel is door de kerk. Dell gaat zijn producten voor de Nederlandse markt beschikbaar stellen via distributeur Copaco.

Met ingang van april 2009 breidt de value added distributeur Copaco Nederland haar portfolio uit met het complete portfolio van Dell. Uniek aan deze samenwerking is dat Dell en Copaco Nederland samen standaardmodellen hebben gedefinieerd, die Copaco Nederland uit voorraad kan leveren. Dit maakt 24-uurs leveringen, tegen aantrekkelijke condities, mogelijk.

Marcel Donders, business manager Copaco Nederland: "Dell biedt ons de kans om de reseller een A-merk te bieden met een zeer breed portfolio. Copaco wil haar producten- en dienstenportfolio verder uitbreiden. Onze klanten kunnen met de verkoop van Dell producten een breed portfolio bieden en een zeer goede marge realiseren. Zeker in deze tijd kan dat doorslaggevend zijn. Daarnaast is het een groot voordeel voor onze klanten dat wij de hardlopende modellen uit voorraad kunnen leveren."

Volgens Erik Preisser was voor Dell de keuze voor Copaco logisch: "Copaco is een sterke lokale distributeur met een focus op volume én toegevoegde waarde. Mede door deze twee kwaliteiten hebben ze een brede klantenset opgebouwd. Ook met resellers die wij tot op heden nog te weinig hebben kunnen aanspreken. Door deze samenwerking ontstaat er een evidente ‘win-win' situatie."

Copaco Nederland verwacht dat in de loop van 2009 het portfolio dat uit voorraad leverbaar is, verder zal worden uitgebreid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2920900). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.