Managed hosting door True

MCC zet zinnen op notebooks en netbooks

 

Telecomdistributeur MCC gaat notebooks en netbooks van Samsung, Asus en Medion, gecombineerd met een breedbandabonnement, via zijn telecom resellers verkopen. Daarnaast leidt het it-resellers op met het verkopen van smartphone abonnementen. Dit werd op de TeleVisie2009 beurs in de Home Box in Nieuwegein bekendgemaakt.

Telecomdistributeur MCC gaat notebooks en netbooks van Samsung, Asus en Medion, gecombineerd met een breedbandabonnement, via zijn telecom resellers verkopen. Daarnaast leidt het it-resellers op, vaak klanten van Quote, met het verkopen van smartphone abonnementen. Dit zegt Harold van Wijk, sales manager van MCC, tijdens het TeleVisie2009 evenement in Nieuwegein, dat door de telecomdistributeur jaarlijks wordt gehouden. Het thema van de beurs is dit jaar ‘More than mobile'. Van Wijk vertelt: "We zoeken naar nieuwe samenwerkingsverbanden met onze resellers. Nieuw is dat we nu notebooks en netbooks gecombineerd met een abonnement van KPN verkopen via resellers. We zijn partnerships aangegaan met leveranciers Samsung, Asus en Medion. Zij staan ook op TeleVisie2009 beurs, waar MCC en zijn partners alle nieuwe ontwikkelingen laten zijn op het gebied van mobiele communicatie. Onze resellers verkopen de notebooks en abonnement in combinatie met extra's zoals security."

Ook de it-resellers krijgen aandacht van MCC. Van Wijk: "We willen meer it-resellers, die meestal klant zijn bij distributeur Quote (net als MCC een onderdeel van de Traide Holding), opleiden in de verkoop van smartphones en bijbehorende portfolio's. Ze kunnen daarbij een gezonde marge maken."

Van Wijk zegt verder dat tijdens Televisie2009 de touch-technologie op de smartphones veel aandacht krijgt. "Touch is het toverwoord."

TeleVisie2009 vindt plaats op maandag 6 en dinsdag 7 april en resellers zijn van harte welkom om uitgebreid alle stands te bezoeken. Ook is er een optreden van EliZe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2919643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij MCC

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.