Managed hosting door True

Schuberg Philis is Cisco Managed Services Partner

 

Cloud datacenter

Schuberg Philis is één van de eerste Nederlandse outsourcing service providers die Cisco Certified Managed Services Channel Partner (MSCP) wordt voor datacenters.

Schuberg Philis heeft inmiddels diverse middelen en procedures ingezet om complexe applicatie-infrastructuren te implementeren, beheren en ondersteunen. Al deze middelen en procedures voldoen volledig aan de standaarden zoals die door Cisco gedefinieerd zijn voor deze diensten.

"De adoptie van managed services biedt organisaties de mogelijkheid om IT in lijn te brengen met bedrijfsdoelstellingen en hun middelen volledig te richten op hun kernactiviteiten. Daarbij worden hun dagelijkse behoeften op het gebied van IT-infrastructuur en operationele zaken ingevuld door technologie geleverd als dienst," zegt Michiel Panders, Commercieel Directeur Service Providers bij Cisco. "Schuberg Philis neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor bedrijfskritieke applicaties van haar klanten, waaronder internetbanken en complexe handelsomgevingen. Door lid te worden van het Cisco MSCP programma investeert Schuberg Philis in training, vaardigheden en kennis om succesvolle innovatieve technologieën aan te kunnen bieden als onderdeel van hun outsourcing-dienstverlening."

Het Cisco MSCP programma is Cisco's voornaamste partnerinitiatief voor dienstverleners die Cisco's technologieën aanbieden. Het programma is dé standaard voor het herkennen van een dienstverlener die investeert in de middelen en processen voor kwalitatief hoogwaardige netwerkgebaseerde managed services.

"Schuberg Philis garandeert haar klanten honderd procent beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Het is dus zowel voor onze organisatie als voor onze klanten van groot belang dat wij voorop blijven lopen als het gaat om innovatie - niet alleen in technische zin, maar ook op servicemanagement-niveau. Het is daarmee uitermate belangrijk dat wij onze diensten afstemmen op de producten van leveranciers als Cisco. Gecertificeerd partner van Cisco zijn betekent niet alleen herkenning voor onze klanten, maar ook het verkrijgen van toegang tot technische middelen, ondersteuning en training", zegt Pim Berger, managing director van Schuberg Philis. "De MSCP-accreditatie biedt onze klanten de zekerheid dat onze outsourcing-diensten een strenge third party assessment van Cisco hebben ondergaan en voldoen aan de hoge eisen die deze industrie stelt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2917138). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.