Managed hosting door True

MSA-ICT viert twintigjarig bestaan

 

MSA-ICT viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan en is daarmee een van de oudste zelfstandige ICT-dienstverleners van Nederland. Het familiebedrijf, dat nog steeds gedeeltelijk wordt geleid door de familie Perridon, heeft zijn vierde lustrum gevierd op 26 februari en lanceert zijn vernieuwde bestelsite, MegaSellers.nl.

MSA-ICT werd in 1988 als wederverkoper van computers opgericht door de familie Perridon. In twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende ICT-dienstverlener voor het bedrijfsleven en overheidswezen in Nederland. Het bedrijf zet zijn jarenlange ervaring in bij ICT-vraagstukken. MSA-ICT focust op het optimaliseren en beheren van ICT-infrastructuren en ondersteunt ICT-managers bij klanten, zodat zij ontzorgt worden. Daarnaast innoveert de ICT-dienstverlener, zo heeft MSA-ICT in de tijd van het ‘nieuwe werken' het ‘prijs-per-werkplek' concept ontwikkeld en ook op het gebied van virtualisatie gaat MSA-ICT mee met zijn tijd. MSA-ICT wil een betrokken én persoonlijke ICT-partner zijn voor bedrijven zoals het AMC en het Alkwin Kollege. MSA-ICT kreeg in de loop der jaren meerdere certificeringen, door de opgebouwde kennis, service en ervaring. Voorbeelden hiervan zijn HP Gold Prefered partner en Microsoft Gold Certified partner.

Stap voor stap groeien

Paul Bron, algemeen directeur MSA-ICT: ‘We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat we door kleine stappen te nemen en onze strategie af en toe bij te sturen over een langere periode veel hebben kunnen bereiken. We groeien hierdoor gestaag en zijn daardoor minder gevoelig voor economische golfbewegingen. Ook op nieuwe situaties bij de klant kunnen we inspelen, doordat onze mensen betrokken zijn en weten wat er bij onze klanten speelt.'

In 2007 verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand in Houten. Deze verhuizing maakte deel uit van een succesvolle organisatieverandering waarbij voor het eerst een directeur van buitenaf werd betrokken en de naam veranderde van MegaSellers in MSA-ICT.

MSA-ICT lanceerde in 2008 een nieuwe site, MSA-ICT.nl, die de dienstverlenende kant van het bedrijf vertegenwoordigt. Vandaag is MegaSellers.nl live gegaan. Dit is de bestelsite voor ICT-inkopen van MSA-ICT, die nu geoptimaliseerd is en in een nieuw jasje is gestoken.

Raymond Perridon, commercieel directeur van MSA-ICT: ‘Naast een hedendaagse look and feel en multimediatoepassingen, zoals filmpjes van producten, biedt onze nieuwe site meer gebruiksgemak. De site onthoudt bijvoorbeeld meerdere laatst aangeklikte producten en de zoekselectiecriteria zijn geoptimaliseerd, waardoor we klanten als het ware begeleiden bij hun aankoop. Gemak en betrokkenheid staan bij ons voorop.'

Perridon vervolgt: ‘We willen onze klanten laten delen in de feestvreugde en komen met spectaculaire aanbiedingen, wat dit precies inhoud is nog een verrassing, maar houd onze nieuwe site MegaSellers.nl in de gaten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2909575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.