Managed hosting door True

Uitbreiding samenwerking Belkin en Ingram Micro

 

Ingram Micro en Belkin International zijn een strategisch partnerschap aangegaan om het aanbod van door Belkin geproduceerde V7 Cables uit te breiden. De uitgebreide reeks V7-kabels wordt exclusief via het Europese netwerk van wederverkopers van Ingram Micro verkocht.

Stephen Byrne, V7 senior category manager bij Ingram Micro EMEA zegt tevreden te zijn met het Belkin-portfolio. "Onze strategie is erop gericht eersteklas producten op de markt te brengen en deze te verkopen tegen aantrekkelijke prijzen.  Gezien de grote vraag naar kabels, hebben we besloten het aantal V7-kabels dat wordt aangeboden aan Ingram Micro klanten in Europa te verdrievoudigen."

Alan Colley, business unit manager voor Belkin EMEA is enthousiast over de uitbreiding van het partnerschap met Ingram Micro in Europa. "Deze samenwerking stelt ons in de gelegenheid ons V7-kabelportfolio uit te breiden met nog meer producten van topkwaliteit.  Als exclusief merk van Ingram Micro zijn de V7-kabels een perfecte aanvulling op het groeiende aanbod van kabels van marktleider Belkin."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2909387). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.