Managed hosting door True

Van Berge Henegouwen moet ambities Kadenza waarmaken

 

Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Roeland van Berge Henegouwen (38) aangesteld als commercieel manager Planning, Control en Consolidatie (PCC). Hij heeft als taak het verdubbelen van de afdeling PCC, zowel in aantal mensen als in omzet.

Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza: "Juist in deze economisch onzekere tijden signaleren wij in de markt een nog sterkere behoefte aan goede financiële informatie om te sturen en te plannen. Bedrijven willen weten waar ze staan en waar ze naar toe gaan. Wij willen hen bij deze stappen ondersteunen en willen daarom tijdig over voldoende capaciteit beschikken vanuit de afdeling Planning, Control en Consolidatie. Wij zijn dan ook erg blij dat Roeland de uitdaging heeft aangenomen om de geplande verdubbeling van PCC te realiseren."

Van Berge Henegouwen werkte tot voor kort bij Visionplanner, leverancier van financiële software voor planning & control. In zijn laatste functie als manager corporate accounts was hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe verticale markten en het managen van grote klanten, waaronder een aantal van de grootste accountantskantoren en beursgenoteerde ondernemingen.

Roeland van Berge Henegouwen: "Nadat bedrijven jarenlang geïnvesteerd hebben in het vastleggen van bedrijfsgegevens en het terugkijken naar behaalde resultaten, is het nu tijd om op basis van die gegevens sturing en richting te geven. Ik wil bedrijven graag ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor de toekomst op basis van de informatie uit het verleden. Kadenza levert niet alleen de tools om dit te realiseren, maar ook de kennis en kunde op het gebied van bedrijfsvoering."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.