Managed hosting door True

Azlan maakt stappen in virtualisatie markt

 

VMware wordt vanaf heden ook gedistribueerd door Azlan (part of the Tech Data Group).

Om dit optimaal te kunnen doen is er binnen Azlan een dedicated team van VMware gecertificeerde mensen dat zich alleen bezighoud met virtualisatie. Azlan richt zich voornamelijk op het ondersteunen van nieuwe partners. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om de huidige networking en security partners verder te ontwikkelen.

Voorheen werd VMware gedistribueerd door de Software divisie van Tech Data. De belangrijkste redenen voor de verhuizing naar Azlan zijn;
- Cisco's intentie om in de datacenter markt te stappen
- De projectmatige aanpak en de uitgebreide server, storage & networking kennis van Azlan

"Wij zien ontzettend veel potentie in VMware. De toevoeging van VMware, als leverancier van virtualisatie software, binnen Azlan is dan ook van strategisch belang", aldus Paul Arts, Business Development Manager Azlan.

Vanaf april worden er maandelijks VMware trainingen georganiseerd door Azlan om resellers te begeleiden. Deze trainingen variëren van VMware beginner sessies tot diepgaande sales en technische trainingen.

Om resellers te stimuleren om zich verder te ontwikkelen is er tevens een reseller incentive. Door zich te certificeren d.m.v. het volgen van de trainingen, kunnen resellers zich kwalificeren voor een Azlan race-dag op Zandvoort. Voor meer informatie zie www.azlan.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2906584). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.