Managed hosting door True

Micro Focus breidt partnership met MigrationWare uit

 

Micro Focus en MigrationWare breiden hun partnership verder uit. MigrationWare is actief op het gebied van applicatiemigratietechnologieën en -diensten, en is al negen jaar lang een Micro Focus-partner.

Door de nauwere samenwerking breidt Micro Focus zijn wereldwijde aanwezigheid uit. Ook versterkt het de breedte en diepte van zijn oplossingen. Daarnaast profiteren klanten van een betere toegang tot ervaren migratiespecialisten.

Door de toenemende mondialisering is het voor Micro Focus van belang zijn klantenkring op elk moment te kunnen voorzien van goed getrainde serviceteams. Het uitgebreide partnership voorziet hierin. Daarnaast kan Micro Focus beschikken over complementaire technologieën voor het migreren van bedrijfskritische applicaties bij klanten. Dat is vooral van belang met het oog op een toenemende vraag naar migratiediensten in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Europa en de Scandinavische landen. Dankzij het partnership met MigrationWare kunnen klanten van Micro Focus de waarde van hun bestaande applicaties maximaliseren door de inzet van moderne technologieën en raamwerken. Micro Focus profiteert van de expertise van MigrationWare en zorgt ervoor dat klanten over de tools beschikken, die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Micro Focus en MigrationWare hebben in Nederland al veel gezamenlijke projecten uitgevoerd bij onder andere uitvaartverzekeraar DELA, Ahold, Achmea en Raet. Bij DELA werd een legacy-omgeving vervangen door een modern platform, wat leidde tot een aanzienlijke vermindering van de exploitatiekosten.

"Onze samenwerking met Micro Focus is een echt partnership", zegt João de Oliveira, Sales Director bij MigrationWare. "We werken sinds 2000 samen bij het bieden van complete end-to-end-oplossingen aan klanten. De oplossingen zorgen voor het concurrentievoordeel dat bedrijven nodig hebben in een sterk competitieve markt. Door de uitgebreide samenwerking hebben onze klanten toegang tot diepgaande kennis van modernisering, migratie en beheer van applicaties."

"Het is altijd ons doel geweest om optimaal in te spelen op klanteisen, ongeacht de locatie van onze klanten", zegt Peter Gadd, vicepresident Worldwide Technical Services van Micro Focus. "Het versterken van onze samenwerking met MigrationWare was een voor de hand liggende keus. De mogelijkheden van dit bedrijf zijn immers complementair aan onze oplossingen. Wij blijven nauw samenwerken met MigrationWare en al onze partners om er zeker van te zijn dat klanten toegang hebben tot de middelen die hun succes ondersteunen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2905837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.