Managed hosting door True

Cisco doet overnamebod op Flip Video-producent

 

Cisco heeft een overnamebod gedaan op Pure Digital Technologies, de maker van Flip Video-oplossingen.

Het portfolio omvat onder meer een handzame videocamera inclusief bijbehorende software die het maken en delen van video zeer eenvoudig maakt. De populaire videotoepassingen vormen een sterke aanvulling op Cisco's consumentenportfolio en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe videoproducten en -functionaliteit.
Cisco's bod bedraagt 590 miljoen dollar in aandelen in ruil voor alle aandelen van Pure Digital. Daarnaast biedt Cisco extra incentives ter waarde van 15 miljoen dollar voor aanblijvende werknemers. De overnamecondities liggen nu nog formeel ter beoordeling, maar verwacht wordt dat de overname wordt geconcretiseerd in het vierde kwartaal van Cisco's fiscale jaar 2009.

De Pure Digital-medewerkers vallen dan onder de Consumer Business Group van Cisco waar ook Linksys deel van uitmaakt. De huidige CEO van Pure Digital, Jonathan Kaplan, wordt dan general manager van dit bedrijfsonderdeel hij legt verantwoording af aan Ned Hooper, senior vice president van Cisco's Corporate Development & Consumer Groups.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2904044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.