Managed hosting door True

Microsoft lanceert nieuwe browser

 

Windows Internet Explorer 8 is nu beschikbaar. De nieuwste browser van Microsoft is eenvoudiger in het gebruik, sneller, beschikt over geavanceerde beveiligingsvoorzieningen en biedt een InPrivate modus om anoniem te kunnen surfen.

Bij de ontwikkeling van Internet Explorer 8 is sterk rekening gehouden met de resultaten van uitgebreid onderzoek onder klanten.

Veilig: De nieuwe browser biedt bescherming tegen online bedreigingen. Zo worden er twee tot vier maal meer malware-aanvallen geblokkeerd dan bij andere browsers. Ook is Internet Explorer 8 de enige browser met een ingebouwde bescherming. Bij het gebruik van andere browsers moeten bezoekers daarvoor vaak aanvullende add-ons installeren of gebruiker specifieke instellingen doorvoeren.

Snel: Veel voorkomende taken, zoals zoeken en het delen van informatie op het web, nu aanzienlijk minder tijd dankzij zogeheten accelerators die webgebaseerde diensten zoals Live.com direct toegankelijk maken vanaf de pagina die de gebruiker bekijkt.

Webslices maken informatie van favoriete sites direct beschikbaar, waar de gebruiker zich op dat moment dan ook op het web bevindt. Ook gaat het laden van webpagina's veel sneller, vergeleken met eerdere versies.

Gemak: Internet Explorer 8 beschikt verder over een ‘compatibiliteitsknop' voor een juiste weergave in het geval dat (oudere) webpagina's in eerste instantie niet goed worden geladen.

Windows Internet Explorer 8 is beschikbaar in 25 talen, waaronder in het Nederlands. De nieuwe versie kan vanaf morgen worden gedownload op: www.microsoft.nl/IE8

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2903586). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.